Vast & Mobiel in 1

Vast & Mobiel in 1 is een geïntegreerde oplossing voor vaste- en mobiele telefonie. U bepaalt zelf op welk apparaat u, wanneer bereikbaar wilt zijn.

My-Connect is dé Cloud telefonieoplossing, gebaseerd op het Telepo platform van Mitel.

Het unieke My-Connect communicatieplatform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben, van gewoon bellen met een vast toestel tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen.

My-Connect werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones, en heeft voor iedere gebruiker meerwaarde, van standaard gebruiker en receptioniste tot callcenter agent.

 

 

Overal, altijd en op elk toestel beschikbaar.

My-Connect is uw telefooncentrale, waar u ook bent. Op kantoor, onderweg of thuis. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan, kunt u gebruikmaken van alle functionaliteiten van de meest uitgebreide centrales. En dat allemaal flexibel en schaalbaar.

U betaalt alleen voor de functionaliteiten per gebruiker. En dat allemaal zonder grote investeringen en met alleen maandelijkse kosten.