Wie zijn we

Bono Vast & Zeker is begin 2016 gestart in Veendam met het leveren en installeren van bedrijfscommunicatie oplossingen in de cloud. .

De Telecom markt is continu in ontwikkeling en is geëvolueerd tot een dienst die de bereikbaarheid op één nummer, op diverse apparaten mogelijk heeft gemaakt. Om deze ontwikkelingen te kunnen bijhouden is het noodzakelijk om regelmatig te worden bijgeschoold waardoor we onze klanten kunnen blijven bedienen zoals ze dat van ons gewend zijn.

De focus ligt op kwalitatief hoogwaardige producten met de bijbehorende goede en snelle service. Hierdoor ontstaat een dienst waar de gebruikers van onze diensten en producten op kunnen vertrouwen.

Ondanks het korte bestaan kunnen we toch zeggen dat we 20 jaar ervaring hebben in het leveren en installeren van VoIP telecommunicatieapparatuur en diensten.

Tonny Boon heeft 20 jaar geleden zijn eerste winkel in de mobiele telefonie geopend. sinds bijna 10 jaar herkennen wij zijn winkel in het centrum van Veendam aan de naam Telecombinatie Bono, een onafhankelijke aanbieder van mobiele diensten en apparatuur. Ook is er een businesscenter gecreëerd op het industrieterrein van Veendam om zakelijke klanten van dienst te kunnen zijn.

Vanuit deze locatie, aan de van Stolbergweg 28 D te Veendam wordt ook gewerkt door Bono Vast & Zeker.

Tonny Boon en Ard Kooi zijn werkzaam bij Bono Vast & Zeker.

Meer weten?

Naast het leveren van Cloud telefonie leveren we ook internetverbindingen en leggen we de infrastructuur aan voor computernetwerken. Complete gebouwbekabeling inclusief koppelapparatuur.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem  dan eens contact met ons op.