Vaste telefonie

Vaste telefonie blijft één van de belangrijkste communicatiemiddelen voor uw bedrijf en uw klanten. De business partners van Bono Vast & Zeker hebben een volledig en divers aanbod op gebied van vaste telefonie. Wij adviseren u graag over een passende oplossing, om zo uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Bono vast & zeker helpt u om de verschillen en voordelen van  providers in kaart te brengen, zodat u zeker weet dat u de oplossing kiest die het beste bij u past.

Vaste telefonie, Hosted VoIP

Hosted VoIP biedt uw organisatie de functionaliteiten en voordelen van een geavanceerde telefooncentrale. U heeft geen telefooncentrale meer op locatie nodig maar belt via de dubbel uitgevoerde server die in het beveiligde datacentrum staat opgesteld. Digitale versleuteling van informatie zorgt voor maximale veiligheid. De omgeving wordt ingericht op de wensen van een klant. Zo kan bepaald worden of er gebruik gemaakt wordt van thuiswerkers, UC-toepassingen zoals bijvoorbeeld vast-mobiel integratie.

Kostenbesparing

Hosted VoIP betekent dat u over alle functies beschikt tegen een lage maandelijkse prijs per gebruiker zonder verborgen kosten. Hosted VoIP maakt investeringen in geavanceerde telefooncentrales overbodig en kosten voor onderhoud en upgrades behoren tot het verleden. De gebruiker beschikt over uitgebreide VoIP telefoons die veel functionaliteit bieden zoals keuzemenus, pc-integratie en voicemail

Simpel en flexibel

Beheer, uitbreiding en monitoring in de Hosted VoIP omgeving zijn eenvoudig geregeld via een gebruikersvriendelijke web interface. Door deze intuïtieve, aanpasbare en gemakkelijk te gebruiken web interface kan u het hele systeem beheren met slechts een paar muisklikken. Als uw organisatie groeit biedt dit de mogelijkheid om real-time gebruikers toe te voegen, aan te passen en te verwijderen zodat uw organisatie direct beschikt over een toekomst bestendig communicatie platform.

Actieve Monitoring

In het geval van uitval of alarm, worden meldingen gegenereerd om de juiste persoon te informeren via e-mail of SMS. De Monitoring ondersteund een groot aantal toepassingen in zowel openbare als persoonlijke netwerken, omdat het een cloud-based service is. Er is speciaal aandacht voor Mitel apparatuur, inclusief VoIP kwaliteit, IP QoS en IP SLA Monitoring.

Toestellen

Bono vast & zeker levert toestellen uit één van de uitgebreidste series van IP-desktopoplossingen in de branche.
De IP-bureautoestellen van Mitel hebben een ergonomisch ontwerp dat goed past binnen een kantooromgeving. De toestellen zijn afgestemd op de uiteenlopende communicatiebehoeften van de moderne werknemer en bieden gebruikers op een eenvoudige en intuïtieve manier toegang tot uitgebreide en geavanceerde desktoptoepassingen op basis van de IP-communicatieplatforms van Mitel.